Leaving Already?
Get 5% OFF On Your Purchase

Click the button below to unlock the deal and reveal a discount code to use at checkout.

1. Generelle bestemmelser

1.1. Personvernerklæringen som er gitt her skal fastsette hovedmetodene for innsamling, håndtering og lagring av personopplysninger i den elektroniske butikken "Teddyway".

1.2. Denne personvernerklæringen skal styres av EU-forordningen om beskyttelse av personopplysninger og annen lovgivning som beskytter personvernet.

1.3. Ved å sende inn dataene dine til den elektroniske butikken "Teddyway" godtar du bruk og administrasjon av slike data for formålene som er definert i denne personvernerklæringen.


2. Lagring, innsamling og håndtering av personopplysninger

2.1. Elektronisk butikk «Teddyway» skal fungere i samsvar med følgende hovedprinsipper for håndtering av personopplysninger:2.2. Personopplysninger skal samles inn for lovlige og tiltenkte formål.

2.3. Personopplysninger skal lagres i en periode som ikke overstiger perioden definert i EU-dokumentene som regulerer juridisk personvern.

2.4. Personopplysninger skal kun administreres av de ansatte som er kjent med konfidensialitetsavtalen og har bekreftet den med sin signatur.

2.5. All informasjon om personopplysningene som behandles skal anses som konfidensiell.


3. Ansatte i den elektroniske butikken "Teddyway" skal forstå viktigheten av personvernet. Klientens personlige opplysninger (navn, etternavn, adresse, telefonnummer, e-postadresse og all annen informasjon gitt i registreringsskjemaet til denne elektroniske butikken) skal samles inn, administreres og lagres for følgende formål:

3.1. Generere kundeordrer for varer og implementere dem.

3.2. Generering av økonomiske dokumenter.

3.3. Organisering av varelevering.

3.4. Oppfyllelse av andre kontraktsmessige forpliktelser.


4. Overføring av personopplysninger til tredjeparter

4.1 Ansatte i "Teddyway" elektroniske butikk skal kunne overføre klientens personopplysninger til tredjeparter kun i de tilfellene som er påpekt i artikkel 2.2.

4.2. Personopplysninger skal overføres til tredjeparter utelukkende i samsvar med EU-lovgivningen.


5. Informasjonskapsler

5.1. "Teddyway" elektronisk butikk bruker informasjonskapsler som gjør det mulig for klienter å få tilgang til alle tjenester som tilbys av denne elektroniske butikken.

5.2. Mens en kunde bruker "Teddyway" elektronisk butikk, skal informasjonskapsler lagres på klientens, som bruker denne internettsiden, enheten (nettleseren).

5.3. Personlig informasjon samlet inn ved hjelp av informasjonskapsler skal brukes til å implementere markedsførings- og remarketingkampanjer og til å generere ulike statistikker som er avgjørende for å sikre uforstyrret levering av tjenester som tilbys av denne elektroniske butikken.

5.4. Klienten skal ha rett til å slette deler av eller alle de lagrede informasjonskapslene eller ikke gi samtykke til å lagre informasjonskapsler på enheten som brukes, men i dette tilfellet vil enkelte funksjoner som nettstedet tilbyr, bli utilgjengelige.

5.5. Ved å bruke tjenester som tilbys av "Teddyway" elektroniske butikk, skal klienten samtykke til at informasjonskapslene installeres i nettlesersystemet som er i bruk.

5.6. Kunden skal ha rett til å kansellere slikt samtykke ved å endre innstillingene til nettleseren.


6. Regelendring og sluttbestemmelser

6.1. "Teddyway" skal ha rett til å helt eller delvis endre disse personvernreglene uten forutgående kunngjøring. Ved å fortsette å bruke "TeddyWay" elektronisk butikk er du forpliktet til å overholde disse reglene. Tvister om personvernpolitikk skal avgjøres ved forhandlinger, og i tilfelle mislykkede forhandlinger skal tvister avgjøres i samsvar med EUs og Republikken Litauens lovgivning.

Product added to wishlist