Store kosebamser - Gigantisk bamse leketøy XXL

Store Kosebamser - Store Bamser Kosedyr - Teddyway

Store kosebamser gigantisk - Hei, jeg heter Teddy!

Store kosebamser gigantisk - jeg er en stor, myk og koselig bamse. Jeg har ikke et bankende hjerte, med er full av kjærlighet fra ørene til føttene.

Jeg gleder meg til å komme til ditt hjem og er sikker på at vi kommer til å bli bestevenner som vil oppleve mye sammen. Har du allerede tenkt på hva vi kan gjøre sammen? Min koffert er allerede pakket!


La oss gjøre morsomme ting sammen!

La oss tilbringe tid sammen - når Teddy kommer til ditt hjem, blir det fullt av kos og varme, fordi den nye vennen din vil følge deg i alle hverdagslige stunder. Hvis du ser på en film, holder Teddy deg i hånda når du blir redd. Teddy blir lykkelig når han er sammen med deg. Han er glad når du er glad, og hvis du er lei deg – løfter han humøret ditt.

Oppmerksomhet er mitt mellomnavn - bamse Teddy blir lei seg når han savner deg. Han blir glad når han kan bli med på en reise. Til parken, kysten, hytta eller til og med utlandet – overalt er bamsens favoritt sted når han er sammen med deg. Det er jo så deilig å ha en myk, søt og koselig reisevenn som skaper enda flere gode reiseminner.

Lykken er nå - bamse Teddy er full av kjærlighet som han gjerne vil dele med deg. Gi ham en klem og han vil gi deg en klem tilbake. Ta ham med i senga og han blir den lykkeligste bamsen i verden og vil beskytte deg mot vonde drømmer mens du sover. Teddy vil lytte til deg og vil holde på alle dine hemmeligheter som han aldri vil røpe til andre.


Store bamser - Tid for lykke!

Teddyway er en idé inspirert av barndomsnostalgi. Våre bamser er en sjarmerende og myk gave som svarer til alle forventninger og erobrer ethvert hjerte. Denne gaven passer for personer på alle aldre og skaper en stor glede for dine nære uansett hvor gamle de er.

Vi tar hensyn til våre kunders ønsker og behov og utvikler stadig våre produkter og deres utseende. Våre kunder kan velge mellom flere typer og størrelser bamser, sløyfer rundt bamsens nakke i ønsket farge og en eske med favoritt konfekter som vi vil sende sammen med bamsen. Du kan også velge gavepapir for bamsen.

Vårt mål er å skape gaver som gir glede og uutslettelige inntrykk. Vi ønsker å gi en mulighet til å skjønne hvordan det føles å klemme en myk, søt og stor bamse som blir til den mest elskede i hvert hjem.

Vi tilbyr våre kunder en holdbar gave. Våre bamser er et produkt i høyeste kvalitet som tåler til og med de mest viltre familiemedlemmenes kjærlighet. Bamse er en fin gave til og med for personer med allergi siden den myke og holdbare fyllingen er sertifisert og samsvarer med alle EUs helsekrav.

Teddyway bamser er en fin måte å vise din omsorg, kjærlighet, vennskap eller sympati for dine nære på!

Product added to wishlist