Leaving Already?
Get 5% OFF On Your Purchase

Click the button below to unlock the deal and reveal a discount code to use at checkout.

Store koseblekkspruter - Gigantisk blekksprut leketøy XXL

Store Koseblekkspruter - Gigantisk Blekksprut Leketøy XXL - Teddyway

Store koseblekkspruter inviterer deg til havets dyp!

Store koseblekkspruter - stor, myk og har hele 8 ben. Hva er det? Ja, det er en plysj blekksprut! Og den kommer hjem til deg for å bli din beste lekekamerat. Sammen vil dere utforske havets dyp, dra på utrolige eventyr, møte nye venner, og underveis vil blekkspruten fortelle deg mange interessante historier.

Faktisk! Tross alt har dette dyret levd på jorden i nesten 300 millioner år. Så den har virkelig mange historier å fortelle! Du vil høre førstehånds hvordan dinosaurene dukket opp på jorden, hvordan de første menneskene levde, og til og med hvordan de selv likte å bli filmet i mange TV-serier og filmer. Turen blir veldig interessant og lærerik.

Det vil oppmuntre til å lære mer om disse interessante og mystiske dyrene. Hvordan ser hjemmet deres på bunnen av havet ut? Hva spiser de? Hvor reiser de? Hva møter du på deres vei? Hvilke fiskeslag er deres beste venner? Kanskje din nye venn blekksprut deltok i innspillingen av tegneserien "Svampebob Firkant"? Det ville vært en utrolig suksess å ha en slik filmstjerne hjemme!


Hvorfor trenger en blekksprut så mange som 8 ben?

I det virkelige liv trenger en stor koseblekksprut så mange lemmer for at den skal kunne krype på bunnen av havet, svømme og mate seg selv, og også forsvare seg mot uventede gjester. Ikke rart blekksprut trenger mange bein når det er så mange aktiviteter i havet. Og plysjblekksprutene trenger alle 8 beina for at de skal kunne uttrykke sin vennlighet best mulig.

Tross alt, jo flere ben den har, jo sterkere kan den klemme og kose seg inntil deg. Eller gi en hånd (eller rettere sagt et bein) til alle vennene dine samtidig. Eller hold så mange som åtte porsjoner iskrem med forskjellige smaker. Og hva om en blekksprut bestemmer seg for å breakdance?

Med så mange ben ville den definitivt tatt førsteplassen i en dansekonkurranse. Tenk så kult det ville vært å ha 8 ben. Hva morsomt ville du gjort med dem? Du kan svare på dette spørsmålet til din nye venn - plysjblekkspruten. Og pass på å ikke nøle med å gi svarene dine, for alt er mulig i fantasy- og spilllandet!


Snille venner – de store plysjblekksprutene

Veldig flinke mennesker blir ofte beskrevet som godhjertede. Men visste du at blekkspruter er trippel godhjertede skapninger? Du lurer på hva som egentlig menes med det? Og det som menes er at disse sjødyrene har så mange som tre hjerter.

I havets dyp trengs tre hjerter for at blekkspruten skal overleve. Og hjemme hos deg trengs alle tre hjerter for å vise stor kjærlighet. Ikke rart at alle husker plysjlekene sine. Lag av vennlighet, fred og komfort ligger inne i dem. Plysjleker har en uforklarlig magisk kraft som hjelper folk til å roe seg ned og får dem til å smile. Så, plysjblekkspruten vil gi all sin store kjærlighet til deg alene.


Octopus er en eksklusiv interiøraksent

Vakkert møblert hjem er alles drøm. Men riktig utvalgte interiørdetaljer fremfor glatte vegger skaper dens hygge. Det er mange stearinlys, vaser og statuetter i alle hjem. Men hvor mange hjem har sin egen blekksprut? Sannsynligvis ikke mange.

Så her har du en flott mulighet til å skape et eksklusivt hjem. Etter å ha ønsket en søt furry blekksprut velkommen inn i familien din, vil du kunne nyte selskapet og motta mange hyggelige komplimenter for det unike. En slik interiøraksent vil være en ekte oppmerksomhetsmagnet.


Kvalitet prioriteres

Kvalitetsplysjleker må vare lenge og tåle klem, et maraton med aktive spill og til og med vask. Disse store koseblekksprutene er laget av ekstremt slitesterke materialer som sikrer holdbarheten til produktene, selv når de brukes svært intensivt.

Lekene er 100% fylt med silikonfiberkuler som holder formen på leken uendret i lang tid. Så nyt det nye leketøyet ditt, og om nødvendig kan det vaskes i vaskemaskinen. På denne måten blir den ren igjen og klar for nye eventyr.

Product added to wishlist