Leaving Already?
Get 5% OFF On Your Purchase

Click the button below to unlock the deal and reveal a discount code to use at checkout.

Store kosete dinosaurer - Gigantisk dinosaur leketøy XXL

Store Kosete Dinosaurer - Gigantisk Dinosaur Leketøy XXL - Teddyway

Den store kosete dinosaurer inviterer deg til å ha det gøy!

De store kosete dinosaurene er folks modigste venner. Bare tenk på hvor mange interessante historier jeg har å fortelle deg. De har blitt gitt til meg av mine forfedre, som levde for lenge siden. Jeg er sikker på at du vil gi ut et gisp av forundring når jeg vil dele minnene mine med deg.

Visste du at de store plysjdinosaurene er lojale og fryktløse venner, som fryktløst og hensynsløst drar på eventyr? Du kan være trygg med meg - jeg lover å beskytte deg. Mine robuste tenner og negler vil skremme bort alle. Ikke vær redd, min venn, de utgjør ingen fare for deg.

Selv om vi ser truende ut, er de store plysjdinosaurene virkelig vennlige og milde. Bare ta på pelsen min for å se hvor mye jeg liker å bli koset og klemt.

På dagtid vil vi dra på eventyr og ha mye moro, og om natten, når vi skal slappe av etter mange timer med spill, vil vi kose og dele minnene våre.

Jeg ser frem til å møte deg så snart som mulig. Derfor har jeg det travelt med å forberede turen. Vennene mine, andre store plysjdinosaurer fortalte meg at de beste vennene er veldig beskyttende mot og setter pris på hverandre, at de tilbringer fritid sammen, leker og nyter minuttene sammen. Det er derfor jeg har det travelt med å møte deg.

Se, min venn. Jeg håper at vi snart finner hverandre!


Den myke dinosauren er en overraskelse som varmer opp hjertet!

Den store plysjdinosauren er en flott gave til alle - både for de voksne og de minste. Prøv å forestille deg hvor glad noen du er kjær vil være når en ny og stor venn finner sin plass hjemme hos ham eller hennes, og insisterende vil invitere til å ha det gøy.

Denne leken kan være en flott gave i anledning Valentinsdagen, bursdag eller jubileum. Den store plysjdinosauren vil ikke la noen være likegyldige, fordi den myke pelsen inviterer til å bli klappet og koset.


Legg eksklusivitet til rommet ditt

Vil du skape et eksklusivt miljø på ditt barnerom? XXL plysjdinosauren vil gi en unikhet til rommet ditt med sin lyse farge og vil bli en uerstattelig aksent. Den vil passe perfekt og vil gi følelser selv til barnas lekehjørne. Vi garanterer at dinosauren Dino umiddelbart vil få interesse fra spillepartneren sin.

Denne myke leken kan også erstatte møbler. Den store plysjdinosauren kan brukes som en myk lenestol fordi fyllstoffet av silikonfiber ganske enkelt tilpasser seg kroppsformene våre.

I tillegg elsker barn det fordi å kose seg mot den myke pelsen til dinosauren gjør at du får lyst til å lukke øynene en stund. Derfor kan den noen ganger brukes som en pute eller en soveleke under ettermiddagsluren, og den er en uerstattelig forsvarer av drømmer om natten.


Teddyway store kosedinosaurer – en garanti for kvalitet

Vi streber etter den beste opplevelsen til kunden. Av denne grunn tar vi hensyn til alle prosesser - levering, kvalitet og eksklusivitet.

Hjemlevering av leken. Ingen ekstra bekymring angående forsendelsen din! Budtjenesten vil levere kjøpet ditt direkte til deg eller personlig til mottakeren spesifisert av deg i løpet av få dager. Vi leverer varene i hele EU. Du kan derfor pumpe selv de nære eller kjære menneskene dine, som bor langt unna. Vi forbereder plysjdinosaurene for transport ved å pakke dem forsiktig. Derfor vil ikke lekene bli skitne under transport og vil nå mottakeren som om de nettopp ble hentet fra butikken.

Kvalitet. Den store plysjdinosauren er sydd fast for å tåle enhver fest eller sterke klemmer. Stoffet er spesielt ved at det ikke samler opp støv. Plysjlekene er fylt med kuler av 100 % silikonfiber. De beholder ikke bare den opprinnelige formen til lekene i mange år, men har også anti-allergiske egenskaper. Derfor kan selv folk med allergi nyte denne store plysjdinosauren. Alle produksjonsprosesser er i tråd med EUs standarder og krav.

Eksklusivitet. Takket være størrelsen kan våre plysjleker overraske selv de voksne. Og mykheten i pelsen deres etterlater ingen likegyldig - alle vil holde og kose disse lekene.


Vedlikehold av leketøysdinosaurene

Denne leken krever ikke noe spesielt vedlikehold. Dette er en av hovedgrunnene til at de er elsket så sterkt av våre kunder. Dinosauren samler ikke opp støv og kan derfor holdes tett inntil ansiktet. Leken kan vaskes i vaskemaskin og tørkes naturlig.

Hvis du ønsker å nyte lekens lyse farger lenge, anbefaler vi å ikke la den stå i direkte sollys, da det kan føre til at fargen på den myke dinosauren falmer.

De store plysjdinosaurene fra Teddyway er eventyrets virkelige virtuoser. De fanger rett og slett øyet med sin farge og form. Vi streber etter eksklusiv kvalitet og sørger derfor for rask og sikker levering og kompromissløs kvalitet på lekene. La oss gi uforglemmelige overraskelser og følelser til dine kjære mennesker!

Product added to wishlist