Leaving Already?
Get 5% OFF On Your Purchase

Click the button below to unlock the deal and reveal a discount code to use at checkout.

Store kosete enhjørninger - Gigantisk enhjørning leketøy XXL

Store Kosete Enhjørninger - Gigantisk Enhjørning Leketøy XXL - Teddyway

Hei, jeg er stor kosete enhjørning!

Store kosete enhjørninger - du har sikkert hørt mange eventyr og historier om magiske enhjørninger. Jeg er en av dem! Kanskje ikke så magisk, men en ekte enhjørning likevel! Jeg vil fortelle deg en hemmelighet – enhjørninger kan ikke leve alene, de savner vennskap og jeg leter derfor etter en bestevenn! Jeg håper at du også leter etter én!

Jeg er veldig myk fordi jeg liker å gi klem – myk som en fjær og full av lykke og glede. Jeg kan derfor love deg at til og med i triste stunder vil du føle deg bedre sammen med meg. Jeg må skynde meg og pakke til en fantastisk reise der jeg skal møte deg – min bestevenn! Jeg gleder meg til å bli kjent med deg og er sikker på at vi vil like hverandre fra første blikk!

Vi sees, vennen min, jeg håper vi møtes snart!


La oss slappe oss sammen!

Store kosete Enhjørninger er fulle av overraskelser! Selv om de ser kvikke og grasiøse ut, liker de best av alt å slappe av sammen med sin bestevenn. Du kan holde rundt meg mens du ligger, for enhjørninger er de beste å kose seg med! De vil varme deg med sin myke kropp og du vil føle deg trygg.

Husk å ta med enhjørningen din når du legger deg! Eventyrene forteller at enhjørninger er veldig trofaste mot sine bestevenner og beskytter dem mot alt som er ondt. Enhjørningen vil derfor beskytte deg mot vonde drømmer! Husk å ta med sin venn hvor enn du går, og enhjørningen vil være lykkelig bare for å kunne bli med.


Tid for litt moro!

Med enhjørningen hjemme blir det fullt av moro og lykke, og du skal snart glemme triste stunder! Enhjørningen er glad for å kunne tilbringe tiden med deg. Introduser enhjørningen til dine venner og han blir enda lykkeligere. Lek gjemsel, fordi denne leken er det beste som finnes for enhjørninger, selv om de ikke er så flinke til å lete.

Opplev eventyr sammen! Les eventyr og historier om andre enhjørninger til sin nye venn, de er jo så spennende! Enhjørningen vil nyte hvert minutt han er sammen med deg og vil vise sin takknemlighet ved å gi mye kos og kjærlighet. Det er så flott å ha en venn som du kan leke og lære med og ha det gøy sammen.

Product added to wishlist