Store koseflamingoer - Gigantisk flamingo leketøy XXL

Store Koseflamingoer - Gigantisk Flamingo Leketøy XXL - Teddyway

Hei, jeg er stor koseflamingo!

Store koseflamingoer – skarpe farger, myke fjær og godt humør – det er meg! Jeg kommer fra varme strøk og leter etter en venn som vil gi meg masse klemmer og gjør meg varm! Flamingoer er fantastiske venner og kjære familiemedlemmer.

Du vil snart skjønne at jeg liker best å være sammen med deg, hjelpe deg i alle slags situasjoner og at det beste jeg vet er å gå på tur fordi jeg har så lange bein!

Vi, flamingoer, er de vennligste skapningene i hele jordkloden og vil gjerne gi all vår kjærlighet og glede til deg, kjære! Jeg håper vi møtes snart!


Våre store koseflamingoer

Våre vakre, myke og utrolig koselige store koseflamingoer er en fin gave. Alle vil like dette leketøyet. Flamingoer er laget av holdbare materialer og vil gi deg glede i mange år framover.

Våre store koseflamingoer sendes til deg:

Raskt – flamingoer vil nå din oppgitte adresse i hele EU i løpet av kun noen dager. Pakken leveres på døren!

Holdbarhet – våre koseflamingoer er laget av materialer i høyeste kvalitet, og er derfor holdbare og tåler til og med de sterkeste klemmene. De vil gi deg glede i mange år framover.

Trygghet – våre koseflamingoer er laget kun av de materialene som er trygge for barn og miljø. Alle våre produkter er av høy kvalitet og du kan være sikker på at alle detaljene blir på plass. Flamingoer er fylt med antiallergiske stoffer som fremkaller ingen ubehag eller risiko for helse.


Vedlikehold av store koseflamingoer

Det kreves ingen spesielt vedlikehold av disse store koseflamingoene. Det er nok å vaske dem i vaskemaskinen eller med hendene og la dem tørke ut. På grunn av spesiale produksjonsmaterialer trekker leketøyet ikke støv til seg og man trenger ikke å vaske det så ofte. 

For å beholde skarpe og fine farger er det imidlertid viktig å ikke holde leketøyet i direkte sollys.

Product added to wishlist