Leaving Already?
Get 5% OFF On Your Purchase

Click the button below to unlock the deal and reveal a discount code to use at checkout.

Store kosekaniner - Gigantisk kanin leketøy XXL

Store Kosekaniner - Gigantisk Kanin Leketøy XXL - Teddyway

Hei, jeg er stor kosekanin!

Store kosekaniner - du har sikkert hørt mange historier om kvikke og spreke kaniner. Jeg er kanskje ikke så sprek, men en ekte kanin med lange ører! Som du allerede vet, bor kaniner i store vennlige grupper og setter pris på kjærlighet og vennskap. Jeg vil gjerne invitere deg til min vennekrets!

Ikke vær i tvil – ingen har en så myk og koselig pels som jeg. For å ikke snakke om mine lange ører som er perfekte for å lytte til morsomme eller til og med triste historier. Jeg vil fortelle deg en hemmelighet – min myke kaninhale vil gjøre deg glad til og med når dagen er dyster. Jeg gleder meg til å bli kjent med deg fordi jeg er sikker på at du og jeg vil bli bestevenner!

Vent på meg, og i mellomtiden skynder jeg meg for å pakke til den store reisen til ditt hjem! Den tar ikke så lenge fordi vi, kaniner, er veldig raske!

Vi sees snart, min kjære venn!


Tid for litt moro!

Kaniner er de mest lekne og energiske dyrene av alle, så ikke vær i tvil – det blir ikke rom for triste stunder og dårlig humør! Når kaninen kommer til ditt hjem, blir det fylt med glede og moro fra første stund. Du har kanskje ikke hørt, men kaniner er de beste lekevennene som kan leke med deg i timevis, og når dere blir trøtte, liker de å kose seg med sin bestevenn. De føler seg trygge og rolige når de kan ta en middagshvil med deg. 

Kaninen er lykkelig når han kan tilbringe tid sammen med deg, og det spiller ingen rolle om dere leker vilt, sitter stille eller til og med reiser et sted. De er de beste reisekameratene! Det viktigste er at kaniner elsker med hele sitt lille hjerte og er derfor trofaste og lojale venner!


Før søvn!

Etter en dag fylt med eventyr, er det viktig å forberede seg til søvnen. Kaniner er ekstremt ryddige og liker å vaske seg om kvelden. Hjelp kaninen med å rufse pelsen hans, pusse de hvite tennene, og han vil være takknemlig og beskytte din søvn!

Kaniner er også veldig nysgjerrige og flinke til å lytte, de vil lytte til dine historier og eventyr med en stor glede. De liker best historier om tapre kaniner og deres ville eventyr! Du sikkert vet at kaniner kan være lettskremte av og til, så husk å gi dem en klem når lyset blir slått av!

Product added to wishlist