Leaving Already?
Get 5% OFF On Your Purchase

Click the button below to unlock the deal and reveal a discount code to use at checkout.

Store koseløver - Gigantisk løve leketøy XXL


Store koseløver er ekte hjemmets konger!

Store koseløver - dyrenes konge reiser seg sakte opp på alle fire, rister den gyldne manken, trekker pusten dypt, og så bryter det ut et høyt brøl fra dypet av strupen. Hver detalj av dette imponerende dyret sprer rett og slett storheten. Det er derfor ikke rart at store plysjløver er så populære.

Både barn og voksne elsker dem. Små velger vanligvis løver for ulike spill. De tilbringer aktivt tid med løver, bærer dem som beskyttelse, og sovner med løvene når de er slitne. Den modige løven beskytter dem om natten og lar dem drømme vakre drømmer i fred. I mellomtiden velger voksne denne plysjleken som en interiørdetalj, som understreker deres sterke karakter.

Tross alt reflekteres de fleste av de karakteristiske detaljene til en løve i plysjleker. Sannsynligvis på grunn av det ønsker mange mennesker å få en del av den storheten og motet. Tross alt sies «Modig som en løve» av en grunn.


Å klemme en plysjløve gjør søvnen søtere

Men ikke gjør den feilen å tenke feil om løver, for de har en annen side av sin, som er veldig søt og koselig. Visste du at ekte løver kan sove eller hvile i opptil 20 timer i døgnet? Utrolig mange! I naturen kan man se løver ligge på ryggen med bena opp eller døse i skyggen. Løver oppfører seg på en veldig kjærlig måte med hverandre mens de slapper av.

De gnir hodet mot hverandre og spinner. En plysjkopi av løve gjenspeiler sannsynligvis dens levende motstykke. Vi finner tross alt leken der vi har lagt den – liggende på sengen eller på bakken. Den virkelige kongen av søvn. Ved siden av en slik sovende er det mye lettere å sovne selv.


Hvilken filmkarakter ligner den store plysjløven din på?

Store koseløver er så majestetiske at de ofte er avbildet i forskjellige filmer, serier og til og med i tegneserier. Alle har sikkert sett mer enn én versjon av tegneserien «Løvenes konge» eller serien av den legendariske «Madagaskar».

For ikke å snakke om spillefilmene «The King of the Jungle», «The Chronicles of Narnia», «The Wizard of Oz». I hver av disse filmene spiller løver de mest fremtredende rollene, som om de var bestemt til å bli stjerner. La en slik stjerne skinne hjemme hos deg. Lysstyrken vil varme deg når du blir kald. Den myke pelsen til plysjløven vil kose deg inntil seg selv når du ønsker å bli klemt.

Og dets imponerende utseende vil inspirere deg til å gå på modige fotturer og vil hjelpe deg å glemme all frykt som hindrer deg. Til slutt, å ha en stor koseløve hjemme vil virkelig få deg til å ønske å se, krøllet sammen, en eller annen film om dette fascinerende dyret. Du vil kunne gjette hvilken karakter løven din minner mest om. Kanskje du til og med vil navngi den etter denne karakteren?


Plysjløver er lekekamerater

Ikke glem at løver er en slags kattunger. Bare litt større. Men de har samme gen for lek. Så store plysjløver vil være gode spillkamerater. Mens du gjemmer deg blant blomster, forestill deg at du er i savannens krattland og forfølger byttedyr. Sammen med løven skal du prøve hvis brøl sprer seg over flere kilometer. Dere vil sammenligne hverandres manke for å se hvilken som er lengre og blankere.

Og du vil legge deg trøtt og forestille deg at Afrikas klare sol skinner over hodet ditt. Det er mange spill. I tillegg er du ikke alene som kanskje liker dem. Det sies at hver katt drømmer om å være en løve. Så hvis du har en ekte katt hjemme, vil du kunne sjekke det. Kanskje plysjløven blir den beste vennen til ikke bare din, men også til kjæledyret ditt? Eller kanskje dere alle tre finner på morsomme spill?


Milde klemmer av dyrenes konge

For å gjenspeile kraften er plysjløven laget av slitesterke materialer, som beholder sitt originale utseende selv etter flere vask. De sterke sømmene vil tåle selv det høyeste brølet under spill. Og den myke pelsen og den milde manken vil kose deg når du vil føle et ønske om å hvile.

Du kan trygt holde denne leken mot ansiktet fordi den er laget uten bruk av helseskadelige materialer, og leken er fylt med anti-allergiske silikonfiberdetaljer.

Product added to wishlist