Leaving Already?
Get 5% OFF On Your Purchase

Click the button below to unlock the deal and reveal a discount code to use at checkout.

Store kosepandaer - Gigantisk panda leketøy XXL

Store Kosepandaer - Gigantisk Panda Leketøy XXL - Teddyway

Hei, jeg er stor kosepanda!

Store kosepandaer - myk svart og hvit pels, søt svart nese, masse klemmer og evig kjærlighet – det er meg! Jeg er født i solfylte Asia, så ikke vær i tvil om at våre dager blir fylt med lys, varme og glede. Vi, pandaer, er kjent ikke bare for god natur og vennlighet, men også for at vi gir masse kjærlighet til våre nærmeste venner! Jeg håpet du er klar til å bli kjent med en stor og søt panda?

Jeg tror at du også leter etter en bestevenn som du kan dele gode minner eller triste stunder med. Jeg lover at hver dag med meg vil være morsom og fylt med eventyr! Jeg gleder meg til å gi deg en klem og masse glede, vennen min!


Våre store kosepandaer

Våre myke, søte og utrolig sjarmerende pandaer er en fin gave ikke bare for de minste, men også for voksne som leter etter en trofast venn. Vi lover at alle vil like dette leketøyet. Våre pandaer lages kun av materialer i høyeste kvalitet, er holdbare og vil gi deg glede i mange år framover.

Våre store kosepandaer sendes til deg:

Raskt – bud skal bringe pakken til din oppgitte adresse i hele EU i løpet av kun noen dager. 

Holdbarhet – våre pandaer er skapt for å gi glede til både store og små og er derfor laget av holdbare kvalitetsmaterialer. Leketøyet er holdbart, men ikke mister sin mykhet.

Trygghet – din trygghet er vår prioritet og vi bruker kun de materialene som er trygge for deg og miljø. Alle våre produkter er av høy kvalitet og du kan være sikker på at alle detaljene blir på plass. Våre pandaer er fylt med antiallergiske stoffer som sikrer trygghet. 


Vedlikehold av store kosepandaer

Våre kosedyr krever ingen spesielt vedlikehold fordi de ikke trekker støv til seg takket være spesiale stoffer. Pandaer skal vaskes og tørkes ved behov. For å beholde leketøyets farger, anbefaler vi ikke å holde det i direkte sollys.

Product added to wishlist