Leaving Already?
Get 5% OFF On Your Purchase

Click the button below to unlock the deal and reveal a discount code to use at checkout.

Store kosepingviner

Store Kosepingviner - Store Pingviner Kosedyr - Teddyway
Viser 1-4 av 4 element(er)

Hei, jeg er Pingvin!

Du har kanskje hørt mange historier og eventyr om morsomme pingviner. Ikke så rart at jeg er en av dem! Alle vet at pingviner bor i veldig store grupper, og ensomhet er vår største fiende. Derfor har jeg bestemt meg til å finne deg – min nye bestevenn!

Min pels er den mykeste i hele verden, og derfor er klemmer jeg gir også de koseligste! Jeg har også en nebb, men ikke vær redd, den bruker jeg kun for å rufse litt i håret ditt! Det viktigste jeg vil fortelle er at jeg ikke kan vente til å bli kjent med deg og gi deg all min kjærlighet og glede! Ikke vær i tvil når jeg sier at jeg vil fylle til og med den dystreste dagen med kos og høy latter.

Jeg skynder meg for å pakke til reisen fordi veien fra nord er lang og jeg gleder meg til å møte deg så snart som mulig!

Vi sees snart, vennen min!


Uendelig moro!

Pingviner er morsomme dyr som du aldri vil kjede deg med! Når pingvinen kommer til ditt hjem, blir det fylt med lykke, glede og høy latter. Du har kanskje ikke hørt det, men pingviner er utrolig spøkefulle! De liker å leke vilt, og best av alt – å løpe om kapp selv om de har veldig korte bein.

Vil du gjøre pingvinen glad? Det er enkelt. Vær sammen med ham, lek med ham, nyt hver dag sammen og han vil vise sin takknemlighet. Opplev eventyr hver dag fordi det er så flott å ha en venn som setter pris på hvert minutt som dere tilbringer sammen og elsker deg meg hele sitt lille hjerte.


Kveldsritualer!

Etter en dag fylt med eventyr, er det viktig å roe seg ned før søvnen. Pingviner liker renhet, og det er derfor viktig for dem å være ryddige! Før du legger deg, gre din nye venn og han vil vise sin takknemlighet ved å rufse håret ditt med sin myke nebb!

De er vant til det i nord! Husk å fortelle pingvinen interessante, morsomme eller til og med rare historier om andre pingviner som opplever ville eventyr, for da kan pingvinen sove rolig og ha fargerike drømmer!

Product added to wishlist

Vi bruker informasjonskapsler til statistiske og markedsføringsformål for å sikre en brukervennlig nettopplevelse. Du kan slå informasjonskapsler av når som helst.