Leaving Already?
Get 5% OFF On Your Purchase

Click the button below to unlock the deal and reveal a discount code to use at checkout.

Store kosesjiraffer - Gigantisk sjiraff leketøy XXL

Store Kosesjiraffer - Gigantisk Kosesjiraff Leketøy XXL - Teddyway

Store kosesjiraffer rett fra savannen inn i din omfavnelse!

Store kosesjiraffer - du vil ikke forveksle dette dyret med noen. Den har en lang grasiøs hals, slanke ben, flekkete pels, sjarmerende øyevipper og store øyne fulle av vennlighet. Ja, det er en vakker sjiraff. Det høyeste pattedyret i verden, som kan bli opptil 5,5 meter høyt.

Du kunne nesten sett det rett inn i øynene hvis du dannet et tårn på tre personer. Selv nyfødte sjiraffer er høyere enn folk flest. Så en sjiraff er en ekte modell av dyreverdenen. Den går elegant på savannens catwalk. Drømmer du sannsynligvis om en sjiraff som går hjemme hos deg? Det viser seg at alt er mulig. Alt du trenger å gjøre er å ville!


Giraffe som passer hjemme

Ingen ville tilsynelatende tillate deg å holde en ekte sjiraff hjemme. Den ville ikke bare passe gjennom døren, men den ville også knekke sengen og prøve å gjøre seg komfortabel, og til slutt ville den spise alle blomstene dine. Så vi har en bedre løsning - en plysjgiraff. Kanskje er det ikke en sjiraff av original størrelse som kan sees i naturen. Imidlertid er det fortsatt et leketøy av imponerende dimensjoner, som vil fange alles hjerte med sin søthet.

Du kan gjerne gi en slik stor kosesjiraff som en spesiell gave, som viser oppriktig oppmerksomhet til en annen person. Og etter å ha kjøpt en giraff til noen, vil du definitivt ønske å ha en hjemme hos deg. I tillegg er det et perfekt tilbehør, ikke bare hjemme, men også i barnehager, lekerom eller andre steder du ønsker å gjøre eksklusivt. Store plysjgiraffer vil gi disse rommene et snev av eksotisme.


Hver leke har sin egen personlighet

Alle store kosesjiraffer er unike! Det er ikke to sjiraffer med de samme flekkene på pelsen, akkurat som det ikke er to personer med samme fingeravtrykk. Hver persons fingeravtrykk er unike. Pluss, plysjgiraffer er unike i personlighetene sine. Tross alt tilbringer alle som adopterer en stor plysjgiraff mye tid med den: danser, leker, sover med den, ser på film, tar bilder (minst en gang om dagen), prøver forskjellige retter, reiser til de mest fjerne magiske landene , søk til og med trøst fra sjiraffer når tidene er tøffe.

Vanligvis skjer det interessante historier underveis. De skaper et ubeskrivelig bånd med eget leketøy. Ved hjelp av plysjgiraffen kan du til og med utvikle kreativiteten din. For eksempel, kom opp med minst 20 steder som en sjiraff ønsker å besøke. Eller lag en historie for hvert sted på sjiraffen. Og tell nå alle de stedene. Hvor mange plasser er det? Du vil umiddelbart finne deg selv fullt engasjert i denne aktiviteten og at du har lagt igjen alle daglige bekymringer et sted langt unna. Så plysjgiraffen er mer enn bare et leketøy. Det er en unik personlighet som reiser gjennom livet med deg.


Plysjsiraff er den beste søvnledsageren

Du vil aldri kjede deg med de myke sjiraffene. Hvorfor? For de trenger veldig lite søvn. I naturen sover sjiraffer fra 10 minutter til 2 timer. Tenk deg at du trenger så lite hvile, og at du kan bruke resten av tiden på å spille spill. Det ville vært flott! Men folk må sove lenger. Tross alt er søvn veldig viktig for at vi skal gjenopprette kreftene.

Og store plysjgiraffer er spesielle ved at de sover like lenge som eieren. Og alltid veldig rolig. Ingen plysjgiraffer vil snorke som en høylytt traktor og vekke deg midt i en vakker drøm. Det garanterer vi! Tvert imot, det vil ikke bare ikke forstyrre, men vil også hjelpe deg å sovne lettere. Du vil roe deg ned og slappe av raskere etter å ha klemt en så myk og luftig leke.


Når du lager leker, legges det vekt på viktige detaljer

Ved å lage plysjgiraffer ble det lagt stor vekt på kvaliteten på materialer, holdbarhet og autentisitet til detaljer. Sjiraffen vil forbli i utmerket tilstand selv etter mange år med søvn, dans eller spill med den. De sterke sømmene tåler selv den mest intense moro.

Stoffene egner seg for gjentatt vask. Kulene som brukes til å fylle giraffen er antiallergiske, og hele leken er robust og samtidig myk og søt. Alle disse tingene gjør det mulig å bli veldig lett forelsket i et så unikt leketøy.

Product added to wishlist