Leaving Already?
Get 5% OFF On Your Purchase

Click the button below to unlock the deal and reveal a discount code to use at checkout.

Blomsterbokser - Blomster I en boks - Evige roser I en boks

Blomsterbokser - Blomster I En Boks - Evige Roser I En Boks

Blomsterbokser – Rosebokser – Alternativ for vanlige buketter

Blomster i bokser er en fin gave som symboliserer ekte og evig kjærlighet. Denne romantiske gesten vil hjelpe å uttrykke sine følelser eller takknemlighet til en spesiell jente, kjær venn, elskede slektning eller hjelpsom kollega.

Blomsterbokser, i motsetning til vanlige buketter, vil gi glede ikke bare i ukes tid, men i flere år! Fine naturlige blomster er på en måte stanset i øyeblikket ved å bruke høykvalitets stabilisatorer og gir mulighet til å nyte deres skjønnhet og farger inntil fem år!


Blomster i bokser – til enhver anledning

Blomster i bokser fylt med romantikk, kjærlighet og omsorg er en fin gave som vil overraske dine nære til enhver anledning eller helt uten grunn. 

Din mor, bestemor eller søster vil være lykkelig når hun får en sånn overraskelse til sin bursdag. Denne blomsterboksen kan også være et flott valg som en bryllups- eller julegave. Din kjæreste vil være overveldet av følelser når hun får denne gaven på den mest romantiske dagen av alle – Valentinsdagen!


Ikke bare en gave

Fargerike og langvarige blomsterbokser tiltrekker alles oppmerksomhet og kan bli til en vakker interiørdetalj som setter et estetisk og stilig preg på ditt hjem eller hvilket som helst annet lokale.

Blomster i bokser er et fint alternativ for potteblomster som krever mye oppmerksomhet og tid, vanning og annet stell. Blomsterbokser krever minimalt stell – du trenger kun å tørke støv av og til!


Hvorfor er våre blomsterbokser unike?

I produksjon av våre blomsterbokser bruker vi kun materialer av høyeste kvalitet. Blomster som brukes i bokser vokser naturlig i hager og velges nøye – kun de vakreste. Blomster plukkes og bearbeides med spesiale stabilisatorer før de settes inn i bokser.

Alle våre blomsterbokser er håndlaget. Dette setter et unikt og individuelt preg på hver boks. Siden alle bokser er håndlaget, kan vi garantere høy kvalitet. Våre blomsterbokser med sin unike skjønnhet, skarpe farge og estetisk design vil skape glede i flere år. Det beste er at disse originale boksene krever ingen spesielt stell!

Product added to wishlist