Rosebamser – Blomsterbamser

Rosebamser – Blomsterbamser - Teddyway

Bamser av roser – Det beste valget!

En sjarmerende rosebamse i høy kvalitet og med unik utseende er en fin og original gave som vil gi dens mottaker gode emosjoner i flere år. Rosebamser kan også være et alternativ for blomsterbuketter!

Takket være materialer som vi bruker i produksjon av bamser, passer de til og med for de minste! Barn kan nyte rosebamser trygt, siden alle detaljer er godt festet og rosematerialet er ikke helseskadelig!

Alle vil like denne gaven: barn, kjæreste, kone, mamma eller en annen person du er glad i.


Rosebamser – ikke bare en gave!

Fargerike rosebamser er ikke bare en fin gave! På grunn av sitt unike og moderne utseende kan de brukes som en dekor- eller interiørdetalj.

Rosebamse vil få alles oppmerksomhet som pyntedetalj eller til og med estetisk detalj i bryllup som skaper positive emosjoner. Rosebamser er mye mer enn kun sjarmerende gave!


Hvorfor er våre rosebamser unike?

Vi produserer bamser kun i materialer av høyeste kvalitet. 3D-roser har et naturlig utseende og skaper samme effekt som ekte blomster. Alle roser velges manuelt. Håndarbeid gir bamse et særegent preg som er unikt og sjarmerende.

Våre rosebamser sendes til deg:

På døren – vi sørger for at bamser sendes til ditt hjem eller en annen oppgitte adresse i hele EU i løpet av noen virkedager.

Høy kvalitet – til og med de minste bamsedetaljene er veldig holdbare og tåler til og med de sterkeste klemmene. Rosebamse vil gi deg glede i flere år, siden blomster ikke mister sin form og farge.

Unike – disse bamsene gir mulighet til å overraske en annen og vise sin kjærlighet på en original måte. Emosjoner som rosebamse skaper vil leve like lenge som selve bamsen.


Vedlikehold av rosebamser

Disse rosebamsene krever ingen spesielt vedlikehold. Det er nok å tørke støv fra rosebladene av og til, og bamsen vil se ut som en ny!

Materialer som vi bruker i bamseproduksjon trekker ikke støv til seg og gjør rengjøring enkel. For å beskytte farger anbefaler vi ikke å holde leketøyet i direkte sollys.

Product added to wishlist